Skip to content

SOLO- PERFORMANCE

Zet jij in je eentje een bijzondere performance neer?


Wanneer: individuele begeleiding op afspraak
Voorstelling: in overleg
Contributie: €250,-
Regisseur: John de Heij

Wij zoeken toneelspelers/zangers/singer-songwriters die veel ideeën hebben en met een professionele regisseur willen sparren om van die losse ideeën een complete voorstelling te maken. Je volgt individuele lessen die we met elkaar inplannen. Ervaring is niet van belang. Durf wel! En dat is voor regisseur John de Heij genoeg om het beste uit ieders persoonlijkheid te halen. Als je wilt eindig je met een solo performance in ons theater.

DE VLOER OP 3

Eindelijk weer de vrijheid om te spelen in deze improvisatiecursus inclusief voorstelling! 


  • Wanneer: Maandag 19 juli | Dinsdag 3 augustus | Dinsdag 10 augustus | Dinsdag 17 augustus
  • Tijden: 20.00 – 22.00 uur
  • Voorstelling: Dinsdag 24 augustus
  • Contributie: €130,-
  • Docent: John de Heij

Wegens groot succes een derde editie van ‘DE VLOER OP’. Met elke cursus een andere invalshoek. Alles is mogelijk! Humor, drama, tragedie, opera…you name it! 5 weken lang wordt er met vele verschillende spelvormen gewerkt. We sluiten af met een voorstelling waar het publiek zich mag bemoeien met de scenes, personages, gebeurtenissen, muziek en rekwisieten.

Nieuw! Zanglessen in De Theaterbakkerij

Workshops en zanglessen

Ben jij net begonnen met zingen en wil je jouw stemgeluid verbeteren? Of heb je al flink wat ervaring en wil je je voorbereiden op bijvoorbeeld een auditie? Vanaf nu kun je iedere dinsdag en woensdag zangles volgen in De Theaterbakkerij. 

Zangles van Marvin Kneefel

De zanglessen worden gegeven door singer-songwriter en zangdocent Marvin Kneefel. Als artiest heeft Marvin al op diverse grote podia gestaan (North Sea Jazz, Haarlem Festival, Ziggo Dome, The Voice of Holland). Als zangdocent is hij al ruim 6 jaar actief en onlangs studeerde hij af aan het Codarts Conservatorium. Naast een geweldige stem bezit hij alle kennis over de verschillende zangtechnieken en methodes.